Dorpsraad Steyl

 

Dorpsraad

Dörpshóes Rochus

Nieuws

Agenda

Talentverbinder

Mijn naam is Karin Beurskens, ik ben 46 jaar en ik woon op de Keramiekstraat. Ik voel me thuis op Steyl en draag graag iets bij aan ons dörpke. Daarom zet ik mij in voor de buurtapp, het deelkastje en als vrijwilliger bij het dorpshuis.

Tijdens een bijeenkomst in het dorpshuis hoorde ik over de plannen van Buurten met Talent om in Steyl een Talentverbinder aan te stellen. Toen ze vroegen of ik daar interesse in had, werd ik heel enthousiast: natuurlijk!

Nu mag ik binnen Steyl op zoek naar jullie talenten en passies, en je helpen om die in te zetten voor onze leefomgeving. Samen krijgen we een hoop voor elkaar! Een schoon, veilig en gezellig dorp waar we elkaar kennen en elkaar helpen.

Ik ben al volop aan de slag en er liggen nu diverse plannen. Bijvoorbeeld voor een wekelijkse knutselmiddag en spelletjesavond in het dorpshuis, een informatie- & adviespunt voor hulp bij vragen over bijvoorbeeld formulieren, een kookclub en samen eten op de woensdagen, een tweewekelijkse fietsclub en een wekelijkse wandelclub. Mocht er iets bij staan waar je meer over wil weten? Neem dan gerust contact met me op.

Op maandagavond en dinsdagmiddag kun je mij bellen via 06 – 39 55 48 45. De rest van de week kun je me mailen via k.beurskens@venlo.nl of zoek me op via Facebook.

Laatste nieuws

bijeenkomst ‘Steyl is uniek’

bijeenkomst ‘Steyl is uniek’

Steyl is uniek en dat willen we zo houden.Praat u ook mee? Kom naar de bijeenkomst op: Donderdag 7 maart 2024van 19.00 tot 21.00 uur in het Limburgs Schutterij Museum Erfgoedorganisatie BOEi en gemeente Venlo zijn druk in de weer met de plannen om Kloosterdorp Steyl...

Lees meer
Steyler Jeugddag 2024: Een Dag vol Ontdekkingen en Avontuur

Steyler Jeugddag 2024: Een Dag vol Ontdekkingen en Avontuur

Op dinsdag 30 april 2024 wordt de tweede editie van de Steyler Jeugddag gehouden, een bruisend evenement vol educatie en plezier voor jongeren. Van 11.00 tot 16.00 uur zullen verschillende locaties in Steyl hun deuren openen om de jeugdige bezoekers te verwelkomen. De...

Lees meer
Autodelen in de buurt

Autodelen in de buurt

Autodelen in de buurt; iets voor Steyl? De Gemeente Venlo is aan het onderzoeken of er behoefte is aan autodelen in de wijken en dorpen.…

Lees meer
Kleding en speelgoed beurs

Kleding en speelgoed beurs

Zo mooi.. Vanuit het Dörpshóes maar liefst 85 kinderpakketten mogen mogen weggeven en 43 gezinnen warm kunnen aankleden. Nogmaals lieve mensen..bedankt voor het doneren!

Lees meer
Goochelen met opa’s en oma’s

Goochelen met opa’s en oma’s

Dinsdagavond 28-11-2023 Workshop goochelen Dinsdagavond in het Dörpshóes Rochus in Steyl zat het vol met magie en behoorlijk wat spanning. Er was een workshop goochelen…

Lees meer
Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

Woensdag 22 November 33 kleine pietjes mochten we verwelkomen. Lieve kindjes wat was het gezellig…pieten gym, de vloer is lava, pepernoten maken en dan met…

Lees meer
Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

Vanavond begint het sinterklaasjournaal weer. En wij zitten er al helemaal klaar voor! Kom je ook gezellig naar onze sinterklaasmiddag?Wel aub even van tevoren aanmelden!Ouders zijn welkom om te blijven als de kinderen het te spannend vinden zonder papa of mama....

Lees meer
Halloween disco

Halloween disco

D’r ligk al lang op Sjteyl ‘t verlange öm iets veur de jeug te doon. JSS waas d’r neet mier, kingervekansiewerk opereert veural in de…

Lees meer
Openbare vergadering

Openbare vergadering

31 Oktober 2023 Waar: Aula Basis school De SchalmSint Sebastianusstraat 10 Inloop 19:00 uurAanvang 19:30 uur Thema’s Inleiding - Dorpsraad Boei - Kloostergebouwen Steylerhof - oud Politiebureau Pannaveldje - voetbal in een kooi Roermondseweg - update Talentverbinder...

Lees meer