Dorpsraad Steyl

 

Dorpsraad

Dörpshóes Rochus

Nieuws

Agenda

VVV Same Nao Vruuger brengt de historie van VVV-Venlo tot leven

Vanaf oktober 2023 gaan de oud profvoetballers Stan Valckx, Huub Vercoulen, Ger van Rosmalen,  John Roox, Frans Nijssen, Jos Rutten, Jay Driessen, Sef Vergoossen, en Jac Hermans de wijken in om samen met de bewoners de historie van VVV-Venlo tot leven te brengen.

Dit doen zij echter niet alleen. Samen met zangers en verhalenvertellers zoals Gé van Beek,  Paul Seelen,  Wim Marcelissen, Frans Hermans, Sef Derkx en Gerrit van der Vorst maken zij er een gezellige en onvergetelijke middag van. Als oud VVV fan mag je dit niet missen!

Ook in onze wijk komt het project “Same Nao Vruuger”!

Deze activiteit vindt plaats op 4 Oktober in Dörpshóes Rochus Sint Sebastianusstraat 10 Steyl. Deze middag zal StancValckx u vermaken met herinneringen en leuke anekdotes. Gé van Beek brengt er goed de sfeer in met zijn verhalen of oud VVV-liedjes. Een magisch duo!

Lijkt het u leuk om herinneringen over VVV-Venlo op te halen? Kom dan gerust bij ons langs op 4 Oktober. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig! Daarbij schenken we natuurlijk ook graag een kopje koffie in.

‘VVV Same Nao Vruuger’ draait dit seizoen volop op verschillende locaties. Bekijk het volledige programma op https://www.vvv-venlo.nl/foundation/nieuws.

MEMORIES

Heeft u de smaak te pakken en wilt u graag vaker herinneringen ophalen? En vindt u het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Naast de bijeenkomsten van Same Nao Vruuger bent u ook iedere tweede woensdag van de maand welkom van 14.30 – 16.00 uur in het VVV stadion Covebo -De Koel- om samen met een gezellig groepje vrijwilligers en deelnemers herinneringen op te halen aan het rijke voetbalverleden van VVV-Venlo. Voor meer informatie en aanmelden voor “Memories” kunt u mailen naar foundation@vvv-venlo.nl

Laatste nieuws

bijeenkomst ‘Steyl is uniek’

bijeenkomst ‘Steyl is uniek’

Steyl is uniek en dat willen we zo houden.Praat u ook mee? Kom naar de bijeenkomst op: Donderdag 7 maart 2024van 19.00 tot 21.00 uur in het Limburgs Schutterij Museum Erfgoedorganisatie BOEi en gemeente Venlo zijn druk in de weer met de plannen om Kloosterdorp Steyl...

Lees meer
Autodelen in de buurt

Autodelen in de buurt

Autodelen in de buurt; iets voor Steyl? De Gemeente Venlo is aan het onderzoeken of er behoefte is aan autodelen in de wijken en dorpen.…

Lees meer
Kleding en speelgoed beurs

Kleding en speelgoed beurs

Zo mooi.. Vanuit het Dörpshóes maar liefst 85 kinderpakketten mogen mogen weggeven en 43 gezinnen warm kunnen aankleden. Nogmaals lieve mensen..bedankt voor het doneren!

Lees meer
Goochelen met opa’s en oma’s

Goochelen met opa’s en oma’s

Dinsdagavond 28-11-2023 Workshop goochelen Dinsdagavond in het Dörpshóes Rochus in Steyl zat het vol met magie en behoorlijk wat spanning. Er was een workshop goochelen…

Lees meer
Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

Woensdag 22 November 33 kleine pietjes mochten we verwelkomen. Lieve kindjes wat was het gezellig…pieten gym, de vloer is lava, pepernoten maken en dan met…

Lees meer
Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

Vanavond begint het sinterklaasjournaal weer. En wij zitten er al helemaal klaar voor! Kom je ook gezellig naar onze sinterklaasmiddag?Wel aub even van tevoren aanmelden!Ouders zijn welkom om te blijven als de kinderen het te spannend vinden zonder papa of mama....

Lees meer
Halloween disco

Halloween disco

D’r ligk al lang op Sjteyl ‘t verlange öm iets veur de jeug te doon. JSS waas d’r neet mier, kingervekansiewerk opereert veural in de…

Lees meer
Openbare vergadering

Openbare vergadering

31 Oktober 2023 Waar: Aula Basis school De SchalmSint Sebastianusstraat 10 Inloop 19:00 uurAanvang 19:30 uur Thema’s Inleiding - Dorpsraad Boei - Kloostergebouwen Steylerhof - oud Politiebureau Pannaveldje - voetbal in een kooi Roermondseweg - update Talentverbinder...

Lees meer