Dorpsraad Steyl

 

Dorpsraad

Dörpshóes Rochus

Nieuws

Agenda

Halloween disco

D’r ligk al lang op Sjteyl ‘t verlange öm iets veur de jeug te doon. JSS waas d’r neet mier, kingervekansiewerk opereert veural in de zomer, we motte ouch iets hebbe veur de res van t jaor.

Van t ein gesjprek kwaam een anger gesjprek en zoeë waas d’r inens een leuk gruupke ontsjtaon met enthousiaste elders. Waovan sommige beej Jss hebbe gezaete en sommige actief zien beej kingervekansiewerk. Dus organisere zit in eur blood..

We besjloete det we thema feeste wille gaeve…neet zoemaar unne disco, en ouch neet iddere maond. T mot gen gewoonte waere en iets zien wao de kinger nao oet kenne kieke.

Halloween disco woort t.. Ton en Maria nuudigde os oet in de vriendenkring. Wiej fijn det we dao terecht kenne!! De decoratie waas binne een mum van tied geregeld. Neet normaal wiejvuul greij we beejein hadde. Facebookpagina gemak. Posters opgehange.. 4 november ginge we s’middigs versiere, geholpe door aaijere jeug die ouch vreejwillig gaer een sjteinke beej wilde drage. We hadden een Sjteylerse dj duo DJ Burg’r ouch jeug die dit initiatief een werm hert toe druueg!! En den aafwachte… komme d’r behalve os eige kinger ouch angere kinger op aaf? Bliej verras en efkes onger de indruk wiej op t drukste moment de teller op 65 kinger sjting…Wauw!! Wae had dit gedach? D’r woort gedanst.. gekletst, gesjpeuld, en gezonge..de kinger mochte zich lekker oetlaeve zoe weej zeej t wilde. Kepot muug waas t öm 23.00 oor schluss. Weej begoste vas met opruume en öm 0.30 oor koste we efkes met mekaar praote. Allemaol onger de indruk. Muug Maar vol energie öm dit door te zette… Haaij ôs in de gaate, want d’r kump nag vuuel mier!!

Laatste nieuws

Nuance, van hart tot hart

Nuance, van hart tot hart

Is een werkgroep binnen het Dörpshóes Rochus die activiteiten organiseert waarbij buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. Evenementen zoals Steylerdag, Kerstmarkt etc..waar ‘samen zijn en doen’ centraal staatMaar ook het organiseren van gratis kledingmarkten en...

Lees meer
bijeenkomst ‘Steyl is uniek’

bijeenkomst ‘Steyl is uniek’

Steyl is uniek en dat willen we zo houden.Praat u ook mee? Kom naar de bijeenkomst op: Donderdag 7 maart 2024van 19.00 tot 21.00 uur in het Limburgs Schutterij Museum Erfgoedorganisatie BOEi en gemeente Venlo zijn druk in de weer met de plannen om Kloosterdorp Steyl...

Lees meer
Autodelen in de buurt

Autodelen in de buurt

Autodelen in de buurt; iets voor Steyl? De Gemeente Venlo is aan het onderzoeken of er behoefte is aan autodelen in de wijken en dorpen.…

Lees meer
Kleding en speelgoed beurs

Kleding en speelgoed beurs

Zo mooi.. Vanuit het Dörpshóes maar liefst 85 kinderpakketten mogen mogen weggeven en 43 gezinnen warm kunnen aankleden. Nogmaals lieve mensen..bedankt voor het doneren!

Lees meer
Goochelen met opa’s en oma’s

Goochelen met opa’s en oma’s

Dinsdagavond 28-11-2023 Workshop goochelen Dinsdagavond in het Dörpshóes Rochus in Steyl zat het vol met magie en behoorlijk wat spanning. Er was een workshop goochelen…

Lees meer
Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

Woensdag 22 November 33 kleine pietjes mochten we verwelkomen. Lieve kindjes wat was het gezellig…pieten gym, de vloer is lava, pepernoten maken en dan met…

Lees meer
Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

Vanavond begint het sinterklaasjournaal weer. En wij zitten er al helemaal klaar voor! Kom je ook gezellig naar onze sinterklaasmiddag?Wel aub even van tevoren aanmelden!Ouders zijn welkom om te blijven als de kinderen het te spannend vinden zonder papa of mama....

Lees meer
Openbare vergadering

Openbare vergadering

31 Oktober 2023 Waar: Aula Basis school De SchalmSint Sebastianusstraat 10 Inloop 19:00 uurAanvang 19:30 uur Thema’s Inleiding - Dorpsraad Boei - Kloostergebouwen Steylerhof - oud Politiebureau Pannaveldje - voetbal in een kooi Roermondseweg - update Talentverbinder...

Lees meer