Dorpsraad Steyl

 

Dorpsraad

Dörpshóes Rochus

Nieuws

Agenda

We zijn geen stichting. We zijn een werkgroep die valt onder t Dörpshóes, die daar mogen vergaderen en activiteiten mogen organiseren.

Gesteund door cafe zaal de Vriendenkring en basisschool de Schalm. Met korte lijntjes naar Kindervakantiewerk Steyl en de Kaetelaers. En met behulp van extra vrijwilligers die tijdens de activiteiten helpen met hand en span diensten.

Dankzij de Sjteylerse gemeenschap kunnen wij onze activiteiten organiseren en hopen we dit ook te mogen blijven doen!

Activiteiten zoals jeugddisco’s, thema middagen, spooktocht, speurtocht etc.

Hou ons goed in de gaten

Wij bestaan uit:

Linda Hanraets- Weber
Rob Berends
Joep van Berlo
Melanie Van Berlo
Linda Derix-Bartels
Jolanda Hermans
Petra Olders
Sady Beks

Groene brigade

Groene brigade

Groene brigade Steyl; een wat vreemde titel voor onze 14 vrijwilligers die nieuw en oud Steyl proberen vrij te houden van zwerfafval. In heel groot Venlo zijn er groene brigades actief bezig met het opruimen van afval op straten en pleinen. Zo ook hier bij ons op...

Lees meer
Buurtpreventie

Buurtpreventie

De buurtpreventie Steyl is in 2018 opgericht. Het team bestaat uit 6 personen. Twee vrouwen van de buurtpreventie zijn meestal in het weekend in de tuinen van de paters. Daar houden ze een oogje in het zeil en houden de tuinen en grotten zoveel mogelijk schoon. De...

Lees meer